Сім'ї загиблих учасників АТО так і не дочекалися обіцяних Кличком земельних ділянок

Читать на русском
Мер Києва Віталій Кличко не вклався в терміни й не зміг затвердити детальний план території щодо відведення ділянок сім'ям загиблих учасників АТО.

Мер Києва Віталій Кличко не вклався в терміни й не зміг затвердити детальний план території щодо відведення ділянок сім'ям загиблих учасників АТО.

Відповідну обіцянку мера Києва система народного контролю «Слово і Діло» зафіксувала в серпні минулого року.

Міський голова запевнив, що не пізніше вересня Київрада затвердить ДПТ, після чого депутати ухвалять рішення щодо відведення конкретних ділянок для сімей загиблих учасників АТО. Мер підкреслив, що буде сприймати затягування питання виділення землі як саботаж з боку столичних чиновників і поставить питання про професіоналізм тих людей, які за це відповідають.

За замовленням Департаменту містобудування та архітектури виконавчого органу Київради комунальна організація «Інститут Генерального плану м. Києва» розробила детальний план території селища Биківня. Однак під час громадських обговорень цього ДПТ жителі селища виступили категорично проти його ухвалення. З метою врахування громадських інтересів при розробці ДПТ 17 грудня 2015 року створена відповідна погоджувальна комісія.

Таким чином, Віталій Кличко не виконав обіцянку, а сім'ї загиблих учасників АТО своєю чергою не отримали земельні ділянки.

Подивитися всі обіцянки міського голови Києва можна тут, а обіцянки його колег доступні за цим посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: