ЗМІ бойовиків готують постановочні сюжети обстрілів житлових будинків силами АТО – ІС

Читать на русском
Координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук заявив, що ЗМІ бойовиків готують низку постановочних відеосюжетів, на яких нібито сили АТО обстрілюють житлові райони Донецька.

Народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук заявив, що ЗМІ бойовиків готують низку постановочних відеосюжетів, на яких нібито сили АТО обстрілюють житлові райони Донецька.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

«На тлі ескалації конфлікту керівництвом «ДНР» віддано розпорядження керівництву місцевих ЗМІ з вимогою підготовки та поширення телесюжетів з постановочними («фейковими») зйомками, які б демонстрували нібито проведені силами АТО обстріли з важких озброєнь житлових кварталів Донецька», – повідомив Тимчук.

«ДНР» хоче домовитися про обмін полоненими «всіх на всіх»Сьогоднішні переговори тристоронньої контактної групи в Мінську щодо мирного врегулювання конфлікту на Донбасі будуть присвячені трьом основним темам.

За його словами, обов'язковою вимогою до таких сюжетів є демонстрація зруйнованих житлових будинків, інфраструктури міста, тіла загиблих мирних жителів.

Також, за інформацією «Інформаційного спротиву», серед бойовиків поширюються чутки про наступ сил АТО в лютому 2016 року. За словами Тимчука, на тлі цих чуток відзначається примус з боку командного складу «ДНР» до підписання контрактів на військову службу «рядовим складом» бойовиків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: