Томенко про Бюджет-2016: уряд сприяє «владному олігархізму»

Читать на русском
Народний депутат Микола Томенко вважає, Бюджет країни на 2016 рік популістським та таким, що сприяє розвитку олігархічних структур.

Народний депутат Микола Томенко вважає, Бюджет країни на 2016 рік популістським та таким, що сприяє розвитку олігархічних структур.

Про це він написав у своєму Facebook, передає «Слово і Діло».

«Коли мова заходить про соціальну політику, то більшість європейських країн спільно з Канадою – «чисті популісти»! Натомість, наша влада, взявши на озброєння лозунг боротьби з «популізмом»... забула оподаткувати депозити, але оподаткувала пенсії, зробила пільги для великих агрохолдингів, вдаривши по фермерах, профінансувала всі забаганки міністерств і відомств і «обрізала» місцеві бюджети...» – прокоментував ситуацію політик.

Попри обіцянку Пашинського, Бюджетом не передбачене окреме фінасування контрактної арміїУ Державному бюджеті України на 2016 рік не передбачено окремої статті витрат на фінансування контрактної армії.

При цьому нардеп назвав дії уряду псевдоборотьбою з популізмом, а їх результатом – зміцнення владного олігархізму.

Нагадаємо, 25 грудня Микола Томенко залишив фракцію «Блоку Петра Порошенка» та коаліцію, через що нардеп Антон Геращенко вже пригрозив йому позбавленням мандату. Натомість інший його колега – Сергій Каплін – запевнив, що Томенко очолить політичну партію «УКРОП». На його думку, політичний досвід останнього стане в нагоді для партії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: