В оточенні Путіна підтримали ідею обміну Савченко на російських спецназівців

Читать на русском
Уповноважений з прав людини в РФ вважає, що Надія Савченко після суду могла б бути передана Україні в обмін на затриманих Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова.
Надія Савченко

Уповноважений з прав людини в РФ вважає, що Надія Савченко після суду могла б бути передана Україні в обмін на затриманих Євгена Єрофєєва та Олександра Александрова.

Про це Елла Памфілова заявила в інтерв'ю «Інтерфаксу», передає «Слово і Діло».

«Мені б дуже хотілося, щоб взагалі була підтримана ідея про те, щоб був проведений обмін «всіх на всіх». Це був би хоч якийсь крок у покращенні відносин між нашими державами», – заявила Памфілова.

«Я дуже сподіваюся на це й хотілося б, щоб це відбулося», – сказала Памфілова, відповідаючи на запитання про можливість обміну Савченко на Єрофєєва та Александрова.

Фейгін: Савченко взяли в полон до того, як були вбиті російські журналістиАдвокат української льотчиці, що чекає вироку суду за звинуваченням у вбивстві російських журналістів, оприлюднив докази її невинуватості

«Я постійно відвідую українських громадян, які затримані тут. На моє прохання пані Лутковська (уповноважений Верховної Ради України з прав людини – Ред.) також відвідує наших громадян. Ми постійно цим займаємося. Хотілося б, щоб принаймні за цим напрямком у нас роботи не було, щоб обміняли «всіх на всіх», – заявила Памфілова.

Нагадаємо, минулого тижня українська льотчиця Надія Савченко під час судового засідання оголосила голодування, яке триватиме до кінця розгляду її справи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: