Влади на Закарпатті більше немає – Балога

Читать на русском
На Закарпатті виростає справжня мафіозна структура. Влади на Закарпатті в класичному розумінні цього слова більше немає.

На Закарпатті виростає справжня мафіозна структура. Влади на Закарпатті в класичному розумінні цього слова більше немає.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав Віктор Балога, передає «Слово і Діло».

На думку народного депутата, в Західній Україні є криміналітет, який представлений у владі, яка одночасно захищає його інтереси та отримує вигоду від співпраці з ним.

«Важко навіть уявити, які наслідки для Закарпаття матиме такий союз. Можна тільки здогадуватися, які апетити у тих, хто витратив мільйони доларів на скупку голосів на Закарпатті та купівлю державних чиновників на місцях, і як вони тепер будуть повертати свої «інвестиції», – написав Балога.

За його словами, влада Закарпаття уклала союз із криміналом, але водночас розуміє, що довго дружити з мафією не вийде.

Віктор БалогаНародний депутат України
Балога пообіцяв зробити все можливе для того, щоб винні у подіях в Мукачеві особи були покараніСказано 12 липня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Можна один раз закрити очі, коли представники мафіозного клану заберуть у когось бізнес і майно, можна приховати чийсь злочин. Але постійно прикривати безлад не вдасться, і коли зірве кришку, а її таки зірве, то я не знаю, хто побіжить швидше – влада чи бандити», – розповів політик.

Віктор Балога закликав громадськість і журналістів не закплющувати очі на те, що відбувається на Закарпатті, й на те, що ще буде відбуватися.

Нагадаємо, раніше народний депутат заявив, що після початку реформи на Одеській митниці місцеві корупціонери тікають до Закарпаття, де обласна влада дає їм місця у держслужбах.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: