Експерт: заява Парасюка про готовність нести відповідальність – порожні слова

Читать на русском
Олександр Леоновполітолог

Парасюк апелює до Майдану, але на Майдані якраз відстоювали не ті ідеали, які продемонстрував він.

Про це в коментарі «Слову і Ділу» розповів виконавчий директор Центру прикладних політичних досліджень «Пента», політолог Олександр Леонов, аналізуючи конфлікт, що виник між Володимиром Парасюком та Василем Пісним.

«Ситуація з Парасюком свідчить лише про одне: всі мають бути рівні перед законом. Занадто часто депутати вважають себе недоторканними. Зараз саме той випадок. Безумовно, можна висувати багато претензій до тих, проти кого застосовують фізичну силу, але очевидно, що Парасюк добре розумів, що має депутатську недоторканність, коли вчинив бійку», – розповідає експерт.

Народні депутати та блогери розкритикували витівку ПарасюкаСьогодні нардеп Володимир Парасюк вдарив ногою по голові керівника управління «К» СБУ. Колеги Парасюка, журналісти, блогери та звичайні українці в соцмережах прокоментували витівку нардепа- розбишаки.

На його переконання, зараз всі заяви Парасюка про те, що він готовий нести відповідальність, – порожні слова.

«Якби Парасюк написав заяву про зняття недоторканості, а після цього щось казав – інша річ. Зараз же це просто гра на публіку», – підкреслив політолог.

«Парасюк апелює до Майдану, але на Майдані якраз відстоювали зовсім інші принципи», – наголосив Леонов.

Підсумовуючи, він сказав, що скасувати недоторканність буде вкрай важко хоча б тому, що це стосується змін до Конституції. Хоча майже всі політсили йдуть на вибори із заявами про те, що якщо й не скасують, то хоча б обмежать депутатську недоторканність.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко пообіцяв зняти депутатську недоторканністьСказано 21 березня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Як відомо, спершу між депутатом та генералом СБУ виникла словесна суперечка. В її ході Пісний заявив, що зробив для Майдану, можливо, навіть більше, ніж Парасюк. Після цих слів Парасюк вдарив Пісного ногою по голові.

Нагадаємо, що Президент України Петро Порошенко пообіцяв скасувати депутатську та суддівську недоторканність.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: