Кримчани віддадуть українські кредити російським колекторам

Читать на русском
На даний момент немає органу, який буде заарештовувати майно кримчан, але Аксьонов створює відповідний орган за дорученням Путіна.

На даний момент немає органу, який буде заарештовувати майно кримчан, але Аксьонов створює відповідний орган за дорученням Путіна.

Про це заявили в ефірі телеканалу ATR, передає «Слово і Діло».

Російське акціонерне товариство «Фондовий конверс-центр» викупило у деяких українських банків кредитний портфель десятків тисяч кримчан.

Кожному боржнику буде надіслано повідомлення про те, що його кредит викуплений, і заставодержателем заборгованості є ФКЦ. Отже, борг за кредитом потрібно виплачувати конверс-центру.

При цьому новий власник кредитів не вимагає погашати пені та штрафи, нараховані українськими банками.

Раніше повідомлялося, нинішня влада Російської Федерації форсованими темпами впроваджує в Криму справжній тоталітарний режим. Для цього використовуються всі наявні методи: прямий терор проти інакодумців, створення криміногенної ситуації, збільшення кількості військових і секретних об'єктів, відмова від запровадження ринкових механізмів конкурентоспроможної самодостатньої економіки та перехід на дотаційне забезпечення федерального округу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: