Обстріл кабінету Шокіна може бути російської провокацією – нардеп

Читать на русском
Нічний обстріл вікон кабінету генерального прокурора Віктора Шокіна міг бути організований російськими спецслужбами.

Народний депутат від фракції «Народного фронту» Сергій Висоцький підозрює, що нічний обстріл вікон кабінету генерального прокурора Віктора Шокіна міг бути організований російськими спецслужбами.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Депутат вважає, що, захопившись внутрішніми суперечками, українська влада забуває, хто головний ворог України. «Весь цей конфлікт дуже небезпечний тим, що дрова в його топку цілком здатна підкидати Росія. Наприклад, обстріл вікон ГПУ. Зараз кожна зі сторін і кожен із прихильників кожної сторони нарікає на опонента. Але чому це не може бути російською провокацією?», – зазначив Висоцький.

Інстинкт самозбереження може спровокувати депутатів запустити процес відставки Шокіна – експертПолітолог поділився міркуваннями щодо інформації про те, що для розгляду питання про відставку Шокіна не вистачає 36 підписів депутатів.

За його словами, політики самі створюють середовище конфлікту, яке Росія може нарощувати для дестабілізації ситуації. «Хто ворог? Росія й ті, хто їй допомагає зсередини країни, її 5-та колона. Всі інші – якщо не друзі, то союзники», – каже нардеп.

У зв'язку з цим Висоцький вважає за доцільне «видихнути та сісти за стіл переговорів, інакше можемо догратися».

Нагадаємо, пізно ввечері 2 листопада невідомі обстріляли зі снайперської гвинтівки вікна кабінету генерального прокурора Віктора Шокіна. СБУ кваліфікувала обстріл кабінету Шокіна як замах на життя чиновника.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: