Береза: арешт Корбана – це спроба підставити Президента

Читать на русском
Народний депутат, кандидат у мери Києва Борислав Береза вважає, що арешт Геннадія Корбана – це спроба підставити Президента напередодні другої річниці Революції Гідності.
Фото: segodnya.ua

Народний депутат, кандидат у мери Києва Борислав Береза вважає, що арешт Геннадія Корбана – це спроба підставити Президента напередодні другої річниці Революції Гідності.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Арешт Корбана – це розхитування України, спроба підставити Президента і отримати дестабілізацію в країні напередодні другої річниці початку Майдану і закінчення виборів. Ті, хто це зробив, повинні розуміти, що наслідки можуть бути незворотні. Притому, як у внутрішній ситуації так і в зовнішній. І вороги України розпіарять цю подію так, що відмитися буде вкрай складно. А то й неможливо. Думати треба завжди перед тим, як що-небудь робити. От мені й цікаво, хто придумав цю акцію, які були для цього підстави і чого він хотів досягти? Поки відповідей немає», – зауважив Береза.

При цьому політик нагадав, що досі не затримані представники попереднього режиму, а також люди, які систематично скоюють злочини проти України. «Ті, хто розпалив війну на Донбасі не затримані. Кернес – все ще мер Харкова, а Добкін – депутат ВР. Клюєв втік. Азаров-молодший спокійно продає своє майно в Австрії. Єфремов вранці з натовпом охорони бігає підтюпцем в київському Ботанічному саду. А Корбана заарештували», – написав політик.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо про затримання голови політради партії «УКРОП» Геннадія Корбана, а також про обшуки в офісах політичної сили в Дніпропетровську, що проводяться Службою безпеки та Генеральною прокуратурою України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: