Новинський: влада хоче показати, що б’є не тільки по «патріотах»

Читать на русском
Вчорашні дії співробітників МВС на погоджувальній раді парламенту – спектакль, розіграний владою, щоб показати, що б’ють не тільки по «патріотах».

Вчорашні дії співробітників МВС на погоджувальній раді парламенту – спектакль, розіграний владою, щоб показати, що б’ють не тільки по «патріотах».

Таку думку висловив народний депутат від «Опозиційного блоку» Вадим Новинський, якого МВС викликало на допит, пише «Слово і Діло» з посиланням на «День».

Він також вважає, що за арештом Корбана навряд чи стоїть боротьба з корупцією. «Останнім часом Корбан дуже багато критикував Президента й це може бути причиною», – каже Новинський.

Вілкула мають заарештувати після другого туру виборів – експертПолітолог поділився міркуваннями щодо заяви Бориса Філатова, який попередив про можливе затримання Вілкула.

Водночас депутат переконаний, що обшуки та затримання членів «УКРОПу» не вказують на те, що влада нібито допомагає Вілкулу стати мером Дніпропетровська. «Влада і «БПП» зараз бореться з «Опоблоком» «без правил». Характерний приклад – вибори в Маріуполі, де всі представники коаліції заблокували та зірвали вибори», – зазначив політик.

«Тоді можна сказати, що сьогоднішніми діями (повістка й арешт Корбана – Ред.) Порошенко допомагає прийти в крісло мера Дніпропетровська й Філатову. Так само, як допомагали стати мером Кернесу, коли не реєстрували «ОБ», хоча він і так би отримав перемогу», – підсумував Новинський.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: