В «Опоблоці» кажуть, що Новинський не збирається тікати з країни

Читать на русском
Глава фракції «Опозиційного блоку», народний депутат Юрій Бойко заявив, що його колега Вадим Новинський перебуває в Україні.

Глава фракції «Опозиційного блоку», народний депутат Юрій Бойко заявив, що його колега Вадим Новинський перебуває в Україні.

Про це він сказав на погоджувальній раді, передає «Слово і Діло».

«Новинський в Україні, тікати з країни він не збирається», – заявив Юрій Бойко.

Філатов попередив про можливе затримання ВілкулаНародний депутат України повідомив про прохання надати Службі безпеки України інформацію про Олександра Вілкула.

Як відомо, сьогодні на погоджувальній раді начальник відділу Головного слідчого управління МВС України Василь Сміх приніс повістку для виклику на слідчі дії народного депутата від фракції «Опозиційного блоку» Вадима Новинського.

Своєю чергою, народний депутат України від фракції «Батьківщини» Андрій Кожемякін підозрює, що Новинський заздалегідь знав про вручення йому повістки.

«На погоджувальній раді силовики хотіли передати повістку на допит Вадиму Новинському, знаючи, що його не буде, вони заздалегідь попередили, щоб він завтра втік», – заявив він.

Крім того, народний депутат, лідер фракції «Блоку Петра Порошенка» Юрій Луценко повідомив, що на засідання погоджувальної ради Верховної Ради представники МВС принесли повістки ще двом народним депутатам від фракції «Опозиційного блоку» Олександру Вілкулу та Наталії Королевській. Як стверджує Луценко, всі троє не приходять на допити після відправки повісток за місцем проживання.

Нагадаємо, раніше Президент України Петро Порошенко заявив, що процеси боротьби з корупцією та рішучі процеси відновлення законності триватимуть, а на Корбані ніхто зупинятися не буде.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: