Через скуповування голосів на Закарпатті може бути міні-Майдан – експерт

Читать на русском
Геннадій Москаль

Відповідальність за результати виборів та скуповування голосів, яке було в тому числі й у день голосування, мають нести всі.

Про це в коментарі «Слову і Ділу» розповів директор Офісу реформ Закарпаття Іван Дем'янчук, аналізуючи ситуацію на Закарпатті та можливість скасування результатів виборів.

«Дійсно, ситуація напружена, й таких брудних виборів у плані скуповування голосів, як цього разу, не було останні, мабуть, 18 років. Щодо крайнощів Москаля, то можна сказати наступне: коли мінялася команда після Мукачевських подій, то разом представлялися й начальник СБУ, і начальник міліції, і губернатор. Мабуть, відповідальність мають нести всі», – вважає Дем'янчук.

За його словами, ужгородці налаштовані агресивно й обіцяли зібрати міське віче.

«Якщо на цьому пропіаряться певні політичні партії, то в Ужгороді може бути міні-майдан», – констатував він.

«Щодо скасування результатів виборів, то приводом для цього могло стати вже те, що було викрадено печатку на одній з дільниць. Тому вже є підстава. До того ж, навіть у день виборів ходили та купували голоси», – розповів Іван Дем'янчук.

Як відомо, голова Закарпатської обласної держадміністрації Геннадій Москаль заявляє, що не винен у підкупі виборців на Закарпатті.

Нагадаємо, ще на початку жовтня він пообіцяв організувати виїзд оперативних груп на місце підкупу виборців на місцевих виборах 2015 року.

Переглянути всі обіцянки голови Закарпатської ОДА можна тут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: