Колишні «хазяї області» опиняться на звалищі історії Закарпаття – Москаль

Читать на русском
Голова Закарпатської обласної держадміністрації Геннадій Москаль звинуватив колишню владу регіону у поширенні фальшивих листівок нібито від його імені.

Голова Закарпатської обласної держадміністрації Геннадій Москаль звинуватив колишню владу регіону в поширенні фальшивих листівок нібито від його імені.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні зранку багатоквартирні масиви Ужгорода закидали фальшивими зверненнями від мого імені. Вчора це ж саме було зроблено в кількох гірських районах області», – повідомив Москаль.

Шкіряк назвав п’ять найпроблемніших областей на місцевих виборахНайбільш проблемними регіонами на місцевих виборах можуть стати Дніпропетровська, Харківська, Одеська, Закарпатська, а також Херсонська області.

За його словами, на фальшивих листівках зображене його фото зі сканованим підписом. Москаль стверджує, що листівки зроблені на дорогому папері з кольоровим друком і вставлені в конверти зі зворотною адресою Закарпатської ОДА та логотипом «Блоку Петра Порошенка «Солідарність», а також наповнені різними «перлами».

«На зразок: «В Україні ніколи не буде великих пенсій та зарплат, поки не буде реальних тарифів, високих податків і штрафів…», «Добре, що тарифи зростають не лише на газ, а й на електроенергію, бо це питання виживання бізнесу наших олігархів, на яких тримається економіка…», «Деякі вкладники (ліквідованих банків) незадоволені, але то проблема людей, які через свою жадібність вибрали не ті банки…» і т. д.», – заявив голова Закарпатської ОДА.

У Закарпатській області через помилку зіпсували всі бюлетеніГолова Закарпатської ОВК Микола Сличко заявив, що всі надруковані ЦВК бюлетені для регіону є недійсними.

Також, за словами Москаля, за підрахунками фахівців, вартість друку та поширення регіоном цих агіток становить близько 1 мільйона гривень. «Такі гроші на чорний піар може дозволити собі на Закарпатті лише одна політична сила – та, що донедавна контролювала всю область, наживалася на контрабанді сигарет і намагалася створити кишенькову армію із завезеною з передової зброєю», – наголосив він.

Крім того, голова Закарпатської ОДА впевнений, що розповсюдження фальшивих листівок жодним чином не вплине на результати виборів, а «колишні «хазяї області» опиняться на давно заслуженому місці – звалищі історії Закарпаття».

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: