Настільки непрозорих і брудних виборів не було навіть за Януковича – експерт

Читать на русском
Костянтин Бондаренкополітолог

Після відмови в реєстрації в Харкові Добкін точно не сидітиме склавши руки.

Таку думку в коментарі «Слову і Ділу» висловив український політолог Кость Бондаренко, аналізуючи інформацію про те, що в Харкові відмовилися реєструвати Михайла Добкіна.

«Саме зараз можна вважати, що відбуваються найбрудніші вибори за всю історію України. Грубо кажучи, Януковичу й не снилися такі вибори. Крім Маріуполя й Харкова, досить брудна кампанія в Дніпропетровську та у Львові. Більш непрозорих виборів не було, напевно, за всю історію України», – зазначив політолог.

Щодо ситуації з Добкіним в Харкові, важко сказати, що він робитиме та якими можуть бути його політичні ходи.

«Можливо, він закликатиме голосувати за іншу політичну силу або ж буде рішення в судовому порядку. У будь-якому разі, як людина діяльна він не стане сидіти склавши руки. Запас міцності у Добкіна набагато вищий, ніж у Ківалова, тому важко припустити, що він може зняти свою кандидатуру», – міркує Бондаренко.

Експерт: головні конкуренти Кернеса на виборах – закон і правосуддяУ рамках спецпроекту «ОБРАНІ» експерт поділився міркуваннями щодо місцевої виборчої кампанії в Харкові та головних конкурентів Геннадія Кернеса.

Підсумовуючи, експерт підкреслив, що, згідно соціології, хоча Кернес на сьогодні й посідає лідерські позиції, ми вже були свідками, як рейтинги змінювалися протягом декількох днів.

Як повідомляється, в «Опозиційному блоці» обурені відмовою в реєстрації Михайла Добкіна.

Нагадаємо, що в Маріуполі активісти почали штурм місцевої друкарні. Раніше повідомлялося, що Одеська виборча комісія з третьої спроби зареєструвала всіх кандидатів від партії «Відродження».

Нагадаємо також, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: