На окупованій Луганщині проблеми з водопостачанням

Читать на русском
На тимчасово окупованій території Луганської області зростає невдоволення людей через проблеми з централізованим забезпеченням населення водою.

На тимчасово окупованій території Луганської області зростає невдоволення людей через проблеми з централізованим забезпеченням населення водою.

Про це повідомляють у прес-центрі АТО, передає «Слово і Діло».

«У Луганську мають місце проблеми з водопостачанням мешканців обласного центру. З метою покращення ситуації комунальними службами припиняється водопостачання населених пунктів сателітів, за рахунок чого вдається забезпечити обласний центр», – йдеться в повідомленні прес-служби.

Блокада в дії: в окупованому Луганську скаржаться на брак продуктівЕкономічна блокада Донбасу з боку Києва стала причиною підвищення цін на продукти в окупованому Луганську.

Також, проблеми з водопостачанням спостерігаються і в інших населених пунктах Луганщини. Як стверджують у прес-центрі АТО, в Перевальському районі Луганської області дуже напружена ситуація з водопостачанням, а повністю відсутня вода в селищі міського типу Байрачки та селі Софіївка.

«Часткова подача води в Перевальську, Артемівську, Зоринську, Ящиковому та інших населених пунктах. У разі невідновлення подачі води в населенні пункти при пониженні температури повітря нижче нуля існує загроза перемерзання водопровідних і каналізаційних мереж», – заявляють у прес-центрі.

Крім того, за словами представників прес-центру АТО, після завершення боїв у Дебальцевому самопроголошена влада не поспішає відновлювати житлові будинки в місті, а населення, яке виїхало на територію України та РФ, не поспішає повертатися до рідних домівок.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: