Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Саакашвілі запевнив, що не буде працювати з людьми із заплямованою репутацією

2 червня 2015 року голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі запевнив, що не буде працювати з людьми із заплямованою репутацією.
Виконано
Сказано 2 червня 2015 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/SaakashviliMikheil/posts/978998742130507
  • http://www.ukrinform.ua/rus/news/saakashvili_uvolil_izvestnogo_tipaga_odesskoy_realnosti_1762226
  • http://glavnoe.ua/news/n232811
  • https://www.facebook.com/SaakashviliMikheil/videos/1101315146565532/

Результат

4 липня 2015 року голова Одеської області Міхеїл Саакашвілі оголосив про звільнення всіх співробітників двох підрозділів обласної державної адміністрації. Про це він повідомив керівників управління взаємодії з правоохоронними органами, оборонної роботи, запобігання та виявлення корупції, а також відділу внутрішнього аудиту. На зустрічі глави підрозділів представили звіти про роботу за 2015 рік, після чого Саакашвілі заявив, що вони "взагалі нічого не роблять". Він піддав критиці, зокрема, те, що в доповідях відділів відсутні конкретні факти розкритих порушень.

6 липня 2015 року голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі в рамках якісного становлення Центру адміністративних послуг звільнив радника Михайла Кучука, доручив прокуратурі вивчити його діяльність.

11 січня 2016 року Міхеіл Саакашвілі повідомив, що 2 січня за хабар була затримана в.о. голови департаменту ЖКГ Одеської обладміністрації Марченко, після чого був звільнений та переданий під слідство радник голови ОДА Рєзнік, який незаконно завізував документи пов'язані з будівельними роботами в області.

Таким чином, можна стверджувати, що Міхеїл Саакашвілі вживав заходів з очищення підрозділів Одеської обласної державної адміністрації від людей пов'язаних зі скандалами, підозрі в корупції та бездіяльності. Тому обіцянка отримує статус "виконано".