Порошенко не створив логістичних центрів у зоні АТО, як обіцяв

Читать на русском
Президент Петро Порошенко пообіцяв до кінця літа створити в зоні АТО три гуманітарно-логістичних центри, однак з термінами їх відкриття явно поквапився.

На День Незалежності України Президент Петро Порошенко пообіцяв до кінця літа створити в зоні антитерористичної операції три гуманітарно-логістичних центри.

За задумом, вони мають значно полегшити життя громадян на окупованих територіях, пише «Слово і Діло».

Створення таких центрів передбачає придбання продуктів харчування та ліків за прийнятними цінами. Їх відкриття планувалося при контрольно-пропускних пунктах в'їзду-виїзду із зони АТО.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє, що до кінця місяця будуть створені три логістичні центриСказано 24 серпня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Втім, з термінами відкриття гуманітарних центрів Глава держави явно поквапився. Як повідомили «Слову і Ділу» в Луганській обласній державній адміністрації, станом на 23 вересня 2015 року робота з відкриття гуманітарно-логістичних центрів все ще триває. Єдиним питанням донедавна була проблема гарантування безпеки громадян під час відвідування таких центрів.

У Луганській ОДА також повідомили, що робота з відкриття гуманітарно-логістичних центрів перебуває на особистому контролі керівництва обласної військово-цивільної адміністрації.

До слова, сам голова Луганської ВЦА Георгій Тука також дав дві обіцянки щодо створення логістичних центрів у регіоні. Один із центрів мав бути призначений для конфіскованої контрабанди, а ще два (в смт Станиця Луганська та смт Новотошківське Попаснянського району) – виключно для гуманітарної місії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: