Порошенко не проти, щоб губернатори брали участь у місцевих виборах

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко підтримав голів обласних державних адімінстрацій, які вирішили взяти участь у місцевих виборах 25 жовтня.

Президент України Петро Порошенко підтримав голів обласних державних адмінстрацій, які вирішили взяти участь у місцевих виборах 25 жовтня.

Про це він заявив у ході наради з головами ОДА, пише «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

«Кожному з вас виборці на місцях дадуть свою оцінку, і зрозуміло, що ви хвилюєтеся та переживаєте. Це природно. Але політична конкуренція має бути чесною, і в цій конкуренції ваші посади не дають вам жодних переваг», – заявив Президент, акцентуючи на важливості чесного та прозорого виборчого процесу.

Саакашвілі відмовився очолити список «БПП» в Одеській областіГлава Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі не буде балотуватися на місцевих виборах в Одеській області.

На питання, чи підтримує він ідею деяких губернаторів балотуватися на місцевих виборах, Глава держави відповів ствердно. «Більше того, я це вітаю, бо це – тест, це перевірка на довіру людей до влади», – заявив Порошенко.

Нагадаємо, днями голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, який очолює список «БПП» до обласної ради, взяв відпустку на час виборчої кампанії, щоб не суміщати адміністративну та політичну діяльність.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: