«БПП» визначився з суперником Надала на виборах мера в Тернополі

Читать на русском
«Блок Петра Порошенка-Солідарність» висунув єдиного кандидата від провладних сил на виборах мера Тернополя: ним став бізнесмен, глава «Центру антикорупції» Ігор Вонс.

«Блок Петра Порошенка-Солідарність» висунув єдиного кандидата від провладних сил на виборах мера Тернополя: ним став бізнесмен, глава «Центру антикорупції» Ігор Вонс.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на тернопільське видання «ДОБА».

Делегати міського з'їзду «БПП» підтримали кандидатуру Вонса одноголосно. Повідомляється, що він – директор «Центру антикорупції», а в минулому – керівник компанії «Колумбус», що реалізувала в місті кілька успішних проектів у сфері телекомунікацій, зв'язку та транспорту.

Як мер Тернополя Сергій Надал виконував свої програмні обіцянки«Слово і Діло» в рамках спецпроекту «ОБРАНІ» вирішило показати, які з програмних обіцянок міського голови Тернополя Сергія Надала були втілені в життя, а які так і залишилися на папері.

Між тим, за даними «Слова і Діла», Ігор Вонс є членом партії «Народний фронт», тож, імовірно, він входить до списку кандидатів, яким «БПП», згідно домовленостей, надала місця у своїх виборчих списках.

Нагадаємо, 28 серпня відбулося офіційне злиття «Блоку Петра Порошенка» та партії «УДАР», а пізніше стало відомо про спільну участь у виборах президентського об'єднання з партією прем'єра «Народний фронт».

Чинний же мер Тернополя Сергій Надал також має намір поборотися за крісло міського голови. За інформацією ЗМІ, напередодні Надал зрікся членства у ВО «Свобода» й піде на вибори як самовисуванець.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: