Кличко офіційно зрікся «УДАРу», очоливши «Блок Петра Порошенка»

Читать на русском
Мер Києва та екс-лідер «Українського Демократичного Альянсу за Реформи» Віталій Кличко офіційно став членом «Блоку Петра Порошенка».

Мер Києва та екс-лідер «Українського Демократичного Альянсу за Реформи» Віталій Кличко офіційно став головою політичної партії «Блок Петра Порошенка».

За відповідне рішення члени політичних партій проголосували на об'єднавчому з'їзді «БПП» й «УДАРу» 28 серпня, інформує «Слово і Діло» з посиланням на УНН».

Крім того, як стало відомо раніше, разом із Кличком партійну приналежність змінили ще 18 членів його політичної сили, уточнив у ході прийняття рішення лідер фракції «БПП» Юрій Луценко.

Ще один «ударівець», нардеп Артур Палатний розповів, що остаточна ліквідація «УДАРу» відбудеться до 1 грудня, а процес злиття партій уже стартував.

Сам Луценко рішенням того ж з'їзду був позбавлений повноважень глави партії.

Нагадаємо, окрім «УДАРу», напередодні місцевих виборів може відбутися також об'єднання «БПП» з «Народним фронтом». У ЗМІ чутки про це вже активно коментують, зазначаючи, що таке об'єднання, вочевидь, відбудеться на умовах пропрезидентської партії, однак Яценюк, на думку експертів, усе ж залишиться головою уряду. Принаймні, такої можливості сьогодні не виключив Юрій Луценко, запевнивши, що не бачить альтернативи Яценюку на цій посаді.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: