Прикордонники затримали зрадника-депутата Севастопольської міської ради

Читать на русском
Працівники ГПУ спільно з працівниками Державної прикордонної служби затримали одного з депутатів Севастопольської міської ради, якого підозрюють у державній зраді.

Працівники ГПУ (прокуратури АР Крим) спільно з працівниками Державної прикордонної служби затримали одного з депутатів Севастопольської міської ради, якого підозрюють у державній зраді.

Чиновник був затриманий на пункті перетину Каланчак між Кримом та материковою частиною України, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сайт ГПУ.

В ГПУ нагадали, що прокуратура АР Крим здійснює досудове розслідування стосовно колишніх депутатів Верховної Ради півострова та Севастопольської міської ради, які вчинили державну зраду, сприявши своїми діями в окупації півострова Російською Федерацією.

Тимчук пропонує саджати довічно за держзрадуНародний депутат Дмитро Тимчук зареєстрував проект закону, який передбачає довічне ув'язнення за державну зраду

«Під час розслідування щодо цих депутатів складено повідомлення про підозру за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 111 КК України (державна зрада), оголошено у розшук та Печерським районним судом м. Києва надано дозвіл на їх затримання з метою приводу до суду для обрання запобіжного заходу – тримання під вартою», – повідомили в Генпрокуратурі.

Відповідно до вимог Кримінального процесуального кодексу України, після доставки до суду буде вирішено питання про арешт цієї особи.

Як стало відомо, затриманий – Володимир Галічий, був у числі 49 депутатів міськради Севастополя, які прийняли рішення про входження міста до складу Росії як суб'єкта РФ і про участь у загальнокримському псевдореферендумі 16 березня 2014 року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: