Мені навіть будівля мерії Києва не потрібна, здам її в оренду – Корбан

Читать на русском
Лідер партії «УКРОП» Геннадій Корбан, який балотується в мери Києва, у разі перемоги на виборах пообіцяв віддати будівлю столичної мерії в оренду.
Геннадій КорбанФото: Главком

Лідер партії «УКРОП» Геннадій Корбан, який балотується в мери Києва, у разі перемоги на виборах пообіцяв віддати будівлю столичної мерії в оренду.

Про це він сказав в інтерв'ю «Главкому», пише «Слово і Діло».

«Я не буду бігати й займатися тим, чим звикли займатися всі кандидати – вставляти вікна, дитячі майданчики ставити, вкручувати лампочки... Є будівля мерії – я туди навіть не зайду, вона мені не треба. Знімемо нормальний офіс open-space, де сидітимуть всі служби, щоб я всіх бачив. Робота мерії має бути в режимі постійного дієвого штабу. А не коли всі розійдуться по своїх кабінетних норах, і можна «ау» кричати в цих радянських коридорах», – заявив Корбан.

Він також вважає, що питання на кшталт «Скільки в Києві коштує проїзд у тролейбусі?» насправді не важливі для киян.

«Але мер Києва – це лідер громади. Він не розповідає, скільки труб поміняв і скільки почистив туалетів, або як здешевити жетони в метро. Це не рівень мера. Він своєю поведінкою, манерою спілкуватися, способом життя задає тон, створює концепт міста», – упевнений політик.

Нагадаємо, від партії «УКРОП» Геннадій Корбан брав учать у виборах до ВР на 205 окрузі Чернігівської області. Тоді він програв кандидату від «Блоку Петра Порошенка» Сергію Березенку. Після свого програшу Корбан пішов з посади голови політичної ради партії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: