Після невдачі в Чернігові Корбан спробує щастя на виборах мера в Києві

Читать на русском
Політрада партії «Укроп» ухвалила рішення висунути Геннадія Корбана кандидатом на посаду міського голови Києва.
Геннадій КорбанФото: patrioty.org.ua

За рішенням політради партії «Укроп» Геннадій Корбан візьме участь у виборах міського голови Києва.

Про це повідомив народний депутат і соратник Корбана Борис Філатов, пише «Слово і Діло» з посиланням на Facebook політика.

«Політрада ухвалила рішення рекомендувати Корбана в кандидати на мери Києва. З урахуванням тієї обставини, що Геннадій склав із себе повноваження голови, то його голос при голосуванні не враховувався», – написав Філатов.

Партія «Укроп»: хто ці люди?Серед можливих членів партії «Укроп» – нардепи Борис Філатов, Володимир Парасюк, Дмитро Ярош, Борислав Береза ​​та соратник Коломойського Геннадій Корбан. Ми пройшлися по рейтингу відповідальності кожного, щоб зрозуміти, що являтиме собою ця партія.

Нагадаємо, на довиборах народного депутата в одномандатному виборчому окрузі №205 у Чернігові Геннадій Корбан поступився пропрезидентській кандидату Сергію Березенку. Виборча кампанія тоді характеризувалася численними порушеннями та скандалами.

Сам же Корбан ще на початку липня заявив, що в мери Дніпропетровська балотуватиметься Борис Філатов. За словами екс-заступника голови Дніпропетровської ОДА, підтримка партії «Укроп» у місті становить близько 56%. Тоді ж він зауважив, що якщо інший близький по духу політик – нардеп Борислав Береза захоче поборотися за крісло столичного мера – партія надасть йому підтримку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: