Корбан пішов з поста глави політради партії «Укроп»

Читать на русском
Кандидат у народні депутати від партії «Укроп» на 205 окрузі Чернігівській області Геннадій Корбан заявив про відхід з поста політичної ради своєї партії.

Кандидат у народні депутати від партії «Укроп» на 205 окрузі Чернігівській області Геннадій Корбан заявив, що він залишає пост глави політичної ради партії.

Про це передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс».

«Сьогодні я розумію, що втратив моральні право займати посаду голови політради партії "Укроп". При цьому я буду і далі віддавати свої сили, енергію та досвід для подальшого партійного будівництва. Сподіваюся, що партія найближчим часом проведе реальний праймеріз, щоб вибрати нового главу політради», - повідомив кандидат.

За словами Корбана, його рішення пов'язане з ситуацією навколо виборчої компанії на 205 окрузі. Кандидат повідомив, що його місія під час виборчої компанії була спрямована на те, щоб «зірвати маски з президента і його оточення, а також з багатьох чиновників і депутатів».

Нагадаємо, що раніше спостерігачі за виборами вже заявляли про те, що обидва кандидати (Сергій Березенко від партії «Блок Петра Порошенка» і Геннадій Корбан партія «Укроп») використовували підкуп виборців. За інформацією із ЗМІ Березенко і Корбан роздавали виборцям продуктові набори.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: