Російська бойова авіація почала польоти над окупованим Донбасом (доповнено)

Читать на русском
Над окупованою територією Донбасу поруч з лінією зіткнення почалися польоти російської бойової авіації.

Над окупованою територією Донбасу поруч з лінією дотику почалися, а в деяких місцях тривають, польоти російської бойової авіації.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив мобілізований екс-міністр молоді та спорту Дмитро Булатов, який знаходиться у зоні АТО, передає «Слово і Діло».

За його словами, сьогодні близько 7:00 ранку над окупованим Луганськом пролетіли 5 реактивних літаків. За версією Булатова, це були російські винищувачі.

«Джерела інформації достовірні, причому з обох сторін. Також ці літаки були помітні з м. Щастя, Луганської області та навколишніх висот», – уточнив він.

Також Булатов не виключає, що в найближчому майбутньому такі «короткі і непередбачувані» польоти російської авіації можуть здійснюватися і над територією, підконтрольною Україні. «Нам є чим і як їх зустріти», – запевнив екс-міністр.

Водночас у штабі АТО на даний момент не підтверджують інформацію про російські винищувачі над Луганськом і порушення повітряного простору України. За словами спікера Адміністрації Президента України з питань АТО Олександра Мотузяника, українські повітряні сили перебувають у повній боєготовності, у тому числі й ті, які знаходяться безпосередньо недалеко від лінії зіткнень.

Крім того, спікер припускає, що ті сліди, які бачили українські військові, можуть належати пасажирським літакам.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: