Березенко виграв вибори у 205 окрузі

Читать на русском
В результаті довиборів у ВРУ по 205 округу Чернігівської області переміг кандидат від «БПП» Сергій Березенко, який набрав 35,90% голосів виборців.

У результаті довиборів до Верховної Ради України по 205 округу Чернігівської області переміг кандидат від «Блоку Петра Порошенка» Сергій Березенко, який набрав 35,90% голосів виборців.

Його суперник Геннадій Корбан від партії «Укроп» набрав 14,76% голосів, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сайт ЦВК.

Найближчі переслідувачі Березенка і Корбана набрали до 10%.

В результаті довиборів у ВРУ по 205 округу Чернігівської області переміг кандидат від «БПП» Сергій Березенко, який набрав 35,90% голосів виборців.

Так, третім виявився самовисуванець Володимир Зуб (8,18% голосів), четвертим – Ігор Андрійченко від партії «Демократичний Альянс» (7,97% голосів), а завершує п'ятірку ще один самовисуванець – Микола Звєрєв, за якого проголосували 7,54% чернігівчан.

За даними МВС, громадських активістів та спостерігачів, грубих порушень під час виборів не було зафіксовано. Всього МВС нарахувало 27 порушень, включаючи спроби сфотографувати і винести бюлетень за межі виборчої дільниці. Також, сайт ЦВК повідомляє про рекордно низьку явку виборців – усього 35,32% чернігівчан прийшли зробити свій вибір. Для порівняння, на позачергових парламентських виборах 2014 року прийшло проголосувати 55,89% мешканців міста.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: