Кандидат по 205 округу Андрійченко: Корбан пропонував мені мільйон гривень за співпрацю

Читать на русском
Кандидат в народні депутати по 205 округу в Чернігівській області від партії «Демократичний Альянс» Ігор Андрійченко заявив, що його конкурент Геннадій Корбан пропонував йому суму близько 1 млн гривень за співпрацю.

Кандидат в народні депутати по 205 округу в Чернігівській області від партії «Демократичний Альянс» Ігор Андрійченко заявив, що його конкурент Геннадій Корбан пропонував йому близько 1 млн гривень «за співпрацю».

Про це передає «Слово і Діло» з посиланням на «Ліга.БІЗНЕСІнформ».

«Від Корбана надійшла конкретна пропозиція. А саме: фінансова допомога і підтримка моєї кандидатури на місцевих вибораx восени. Запропонували близько одного мільйона гривень. Можна було й більше виторгувати, за бажання», – заявив кандидат.

За словами Ігоря Андрійченка, після його відмови Корбан і його команда пустили чутки про те, що він нібито є технічним кандидатом Сергія Березенко (кандидат по 205 округу від «Блоку Петра Порошенка» - ред). Також, він стверджує, що «БПП» теж пропонували співпрацю, правда, до конкретики справа не дійшла.

Крім цього Андрійченко розповів, що у Березенка й Корбана на окрузі є по десятку технічних кандидатів, і вони допомагають їм вести нечесну компанію. Як відомо зі ЗМІ, обидва кандидати «засвітилися» в роздачі продуктових наборів під час своєї передвиборчої компанії.

Нагадаємо, сьогодні керівник спецгрупи центрального апарату МВС України щодо недопущення порушення правопорядку і законності на довиборах у Верховну Раду в окрузі №205 (Чернігів), радник міністра Іван Стойко, заявив, що в місті вживають серйозних заходів безпеки. Зараз у Чернігів з'їхалося вже близько 2 тисяч правоохоронців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: