Рейтинг Арсенія Яценюка погіршується через невиконані обіцянки

Читать на русском
Соціологічні опитування наочно демонструють, як через малу активність у виконанні своїх обіцянок Арсеній Яценюк поступово втрачає популярність.

Соціологічні опитування наочно демонструють, як через малу активність у виконанні своїх обіцянок Арсеній Яценюк поступово втрачає популярність. Діяльність Яценюка на посаді прем'єра 66,8% опитаних оцінюють негативно.

Про це свідчать результати опитування Київського міжнародного інституту соціології, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Українські Новини».

37,3% респондентів дуже негативно оцінюють роботу Яценюка, а 29,5% – скоріше негативно.

При цьому 16,8% позитивно оцінюють роботу Яценюка: 1,3% оцінюють дуже позитивно і 15,8% – скоріше позитивно.

16,5% опитаних не змогли відповісти на це питання. Опитування проводилося з 27 червня по 9 липня.

Соціологи опитали 2044 повнолітніх респондентів з 110 населених пунктів усіх областей, окрім Криму. У Луганській області дослідження проводилося тільки на підконтрольних українській владі територіях, у Донецькій – на підконтрольних територіях і в Донецьку.

Це опитування цілком корелює з результатом аналізу обіцянок Арсенія Яценюка, який проводить «Слово і Діло». З 20 останніх зареєстрованих обіцянок виконана лише одна – презентовано нову систему Державної фіскальної служби України. Провалена також лише одна обіцянка – аудит тарифів ЖКГ не було завершено до 15 червня 2015 року, як анонсував глава уряду. Решта обіцянок прем`єра і досі перебувають у процесі виконання.

Загалом із 391 обіцянки Арсеній Яценюк виконав 182, тобто рівень його відповідальності становить менше половини – 47%. Решта ж його обіцянок або провалена (24%), або, знову ж таки, «в процесі».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: