Луценко попередив: винні в провалі запровадження безвізового режиму відповідатимуть за це

Читать на русском

Керівник парламентської фракції «Блок Петра Порошенка» Юрій Луценко заявив, що у членів парламентської коаліції є претензії до деяких міністрів у зв'язку з повільним впровадженням реформ

Восени в українському Кабміні відбудуться істотні кадрові зміни, припускає керівник парламентської фракції «Блок Петра Порошенка» Юрій Луценко.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на censor.net.

«Розмова про зміни в уряді має підстави. Підкреслюю: не зміна уряду, а зміни в уряді», - сказав він.

При цьому Луценко зазначив, що у народних депутатів є претензії до деяких міністрів у зв'язку з недостатнім рівнем реалізації реформ.

«Я думаю, що таке переформатування нас чекає. Восени будуть великі кадрові зміни, так я відчуваю. Але не виключаю, що до кінця цієї сесії можуть бути окремі кадрові рішення, кількох міністрів можуть змінити», - заявив Юрій Луценко.

Також, за словами Луценка, винні в провалі запровадження безвізового режиму, повинні за це відповідати.

«Україна не виконала своє домашнє завдання. Для отримання безвізового режиму був розроблений план заходів, які в основному стосувалися зміни міграційного господарства: паспортів, баз даних і тому подібного. На жаль, міграційна служба не виконала цих завдань», - сказав Луценко одному з українських телеканалів.

На його переконання, це має стати приводом для кадрових змін.

Нагадаємо, в березні ЗМІ повідомляли, що Президент Петро Порошенко і прем'єр-міністр Арсеній Яценюк вже погодили попередній список з дев'яти членів Кабміну, яких планують відправити у відставку

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: