Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Іщейкін запевнив, що докладе усіх зусиль, щоб реконструювати дитсадок "Веселка" в місті Хорол

5 серпня 2016 року народний депутат України Костянтин Іщейкін запевнив, що докладе усіх зусиль, щоб дитсадок "Веселка" в місті Хорол Полтавської області було реконструйовано. Іщейкін підкреслив, що буде подавати відповідний проект реконструкції для включення до програми фінансування через Фонд регіонального розвитку у 2017 році. За словами депутата, вже минулого року гроші для проведення відновлювальних робіт виділялися у повному обсязі, однак не були освоєні, тож реконструкцію навіть не розпочинали.
Не виконано
Сказано 5 серпня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/ishejkin/posts/1565915953712733
  •  Лист начальника Управління впровадження та моніторингу проектів будівництва Міністерства регіонального розвитку України Бондарчук Надії Леонідівни
  • 1
  • https://youtu.be/V7YZxcuiUV8?t=721

Результат

Відповідно до листа Управління впровадження та моніторингу проектів будівництва Міністерства регіонального розвитку України від 9 лютого 2017 року на Полтавську область було виділено 93,889,333 тис. гривень. Проект "Реконструкція будівлі дитсадка "Веселка" в м. Хорол Полтавської області" був поданий на конкурс з відбору інвестиційних програм і проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2017 році. Станом на 9 лютого 2017 року пропозицій від Полтавської облдержадміністрації щодо інвестиційних програм і проектів, які можуть реалізовуватися у 2017 році на відповідній території, оформлених з урахуванням вимог законодавства, до Мінрегіону не надходило.

Ми вирішили уточнити інформацію, а тому направили запит до місцевої влади.

Згідно листа від 2 квітня 2018 року стосовно реконструкції дитячого садка „Веселка“ в м. Хорол за сприяння народного депутата України Костянтина Іщейкіна районна державна адміністрація повідомляє, що за інформацією відділу освіти, молоді та спорту Хорольської райдержадміністрації в період з серпня 2016 року по теперішній час, за сприяння народного депутата України Костянтина Іщейкіна, не надходили кошти на реконструкцію дитячого садка „Веселка“ в місті Хорол.

8 грудня 2018 року народний депутат України Костянтин Іщейкін прокоментував власну обіцянку таким чином: "Спочатку була проблема - не було грошей, а потім їх з'явилося багато. На дитячий садок "Веселка" у 2015 році виділив без співфінансування усю необхідну цифру з державного бюджету, але на той момент місцева влада не була готова їх взяти (мається на увазі гроші). Громада почала підказувати, що більш важливішим приміром в Хоролі було пологове відділення." Відео: (12:01).