Азаров Микола Янович

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
Кому можна довіряти у Кабміні

Проект "Слово і Діло" проаналізував ефективність роботи членів Кабміну на урядовій посаді за показниками активності (загальної кількості обіцянок), відповідальності (кількості виконаних обіцянок), безвідповідальності (кількості невиконаних обіцянок) та кількості обіцянок, виконання яких ми досі очікуємо.

Тижневий дайджест станом на 13 серпня 2012 року

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 158-ма новими обіцянками представників центральних та регіональних органів влади. Серед найголовніших постатей - Прем'єр-міністр Микола Азаров, голова Сумської обласної державної адміністрації Юрій Чмирь та голова Одеської обласної державної адміністрації Едуард Матвійчук.

Віталій Кличко лідирує за кількістю передвиборчих обіцянок

Проект "Слово і Діло" підрахував кількість обіцянок, даних керівниками політичних партій на з’їздах, що відбулися минулого тижня.

Тижневий дайджест станом на 06 серпня 2012 року

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 169-ма новими обіцянками представників центральних та регіональних органів влади. Серед найголовніших постатей - Прем'єр-міністр Микола Азаров, Віце-прем'єр-міністр - Міністр соціальної політики Сергій Тігіпко та голова Донецької обласної державної адміністрації Андрій Шишацький.

Тижневий дайджест станом на 16 липня 2012 року

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 69-ма новими обіцянками представників центральних та регіональних органів влади. Серед найголовніших постатей - Прем'єр-міністр Микола Азаров, генеральний директор "Укрзалізниці" Володимир Козак, голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олександр Вілкул та міський голова Харкова Геннадій Кернес.