Азаров Микола Янович

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
Тижневий дайджест станом на 4 березня 2013 року

За минулий тиждень до системи "Слово і діло" додано 191-ну нову обіцянку від представників центральних та регіональних органів влади.

Тижневий дайджест станом на 18 лютого 2013 року

За минулий тиждень до системи "Слово і діло" додано 208 нових обіцянок від представників центральних та регіональних органів влади.

Державний GPS-контроль

Останнім часом українські чиновники різних рівнів активно просувають ідею облаштування всіх можливих рухомих та нерухомих об’єктів GPS-навігаторами.

Dura lex, sed lex або «квазіслідчі» комісії парламенту

День у день система «Слово і діло» поповнюється новими обіцянками народних депутатів, які збираються створити у Верховній Раді слідчі комісії.

Тижневий дайджест станом на 14 січня 2013 року

З початку 2013-го року до системи "Слово і діло" додано 290 нових обіцянок від представників центральних та регіональних органів влади.

Гласність по-українськи

Судячи з обіцянок українських політиків, жодне важливе рішення в країні не приймається без врахування думки громадськості.

Регіони хочуть грошей!

Новий Держбюджет прийнято, а регіони живуть старими.

Україна – сировинний придаток?

Чи перетвориться Україна з житниці Європи на сировинний придаток дружніх народів Азії?

Тижневий дайджест станом на 24 грудня 2012 року

За минулий тиждень до системи "Слово і діло" додано 419 нових обіцянок від представників центральних та регіональних органів влади.

Неймовірні пригоди корейців в Україні

Здається, Міністр інфраструктури Борис Колесніков нутром відчував, що корейська техніка не надто добре пристосована до українських зим.

Раз на рік про інвалідів доводиться згадати

Існують в Україні такі проблеми, про які згадують лише один раз на рік, в один і той же день.

Будівництво під 28 жовтня

Як влада підлаштовує урочисті церемонії відкриття інфраструктурних об’єктів до виборів.

Тижневий дайджест станом на 29 жовтня 2012 року

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 131-ю новою обіцянкою представників центральних та регіональних органів влади.

Тижневий дайджест станом на 22 жовтня 2012 року

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 201-ю новою обіцянкою представників центральних та регіональних органів влади.

Тижневий дайджест станом на 15 жовтня 2012 року

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 158-ма новими обіцянками представників центральних та регіональних органів влади.

Тижневий дайджест станом на 08 жовтня 2012 року

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 255-ма новими обіцянками представників центральних та регіональних органів влади.

Тижневий дайджест станом на 17 вересня 2012 року

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 44-ма новими обіцянками представників центральних та регіональних органів влади.

Тижневий дайджест станом на 10 вересня 2012 року

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 34-ма новими обіцянками представників центральних та регіональних органів влади.

Тижневий дайджест станом на 3 вересня 2012 року

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 50-ма новими обіцянками представників центральних та регіональних органів влади.

Тижневий дайджест станом на 20 серпня 2012 року

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 151-ю новою обіцянкою представників центральних та регіональних органів влади.