Геращенко про вбивство Бузини: відстріл свідків по Антимайдану триває

Читать на русском

У центрі столиці знайдений мертвим скандально відомий журналіст Олесь Бузина.

Народний депутат і радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко переконаний, що це вбивство є нічим іншим, як знищенням свідків у справі про Антимайдан, пише «Слово і Діло».

«Тільки що на вул. Дегтярівська в районі будинку номер 58 з Форд Фокус темно-синього кольору був розстріляний сумно відомий журналіст Олесь Бузина. Номери на машині були або латвійські або білоруські. Точно не українські», – повідомив депутат.

«Схоже, що відстріл свідків у справі Антимайдану триває. Всім, хто мав відношення до організації та фінансування Антимайдану або інших протиправних дій проти Майдану, і відчуває загрозу життю, прохання звертатися в правоохоронні органи, щоб не піти слідом за Калашниковим і Бузиною», – додав Геращенко.

Як відомо, журналіст і екс-редактор газети «Сегодня» Олесь Бузина дотримувався поглядів про єдність «русского мира» і активно виступав проти політики української влади в українсько-російському конфлікті.

Нагадаємо, увечері 15 квітня стало відомо про смерть від вогнепального поранення екс-депутата від «Партії Регіонів» Олега Калашникова, знаного передусім як координатор руху «Антимайдан» під час революційних подій взимку 2013-2014 рр.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: