«Опозиційний блок» знає, як врегулювати ситуацію на сході України

Читать на русском

«Опозиційний блок» презентував свій «мирний план»: одинадцять кроків до мирного врегулювання ситуації на сході України.

Зокрема на офіційному сайті «Опозиційного блоку» з'явилась постанова з 11 пунктів плану мирного врегулювання і поліпшення гуманітарної ситуації на сході України, пише «Слово і Діло».

Так, у ЗМІ неодноразова з'являлась інформація про спонсорування колишніми регіонали терористів, а сьогодні вони вимагають «звернутися до закордонних держав з проханням про негайне надання допомоги Україні для відновлення економіки, що постраждала від воєнних дій, і відновлення промислового потенціалу Донбасу».

Також, у своїй заяві вони вимагають визнати неможливим вирішення конфлікту на сході України військовим шляхом з гуманістичною точки зору, оскільки на даній території проживають кілька мільйонів українських громадян, життя і здоров'я яких щогодини піддаються небезпеці.

Представники блоку, які безпосередньо ведуть переговори с терористами у своєму «мирному плані» пропонують українській владі звернутися в ООН за наданням миротворчого контингенту («блакитних касок») ООН для забезпечення стійкого миру в зоні воєнних дій.

Народні обранці, які прийшли до влади щоб «почути Донбас», тепер вимагають від депутатів відновлення соціальних виплат та допомоги сім'ям біженців.

Також у заяві «Опозиційного блоку» йдеться про « негайне відновлення транспортного сполучення з територіями Донецької та Луганської областей, заснування фонду, який акумулюватиме кошти для відновлення інфраструктури, знищеної під час війни та допомогти місцевому бізнесу відновити свої компанії», – повідомляє прес-служба «Опозиційного блоку».

Читайте також: В РФ готують провокацію для офіційного введення військ

Нагадаємо, ГПУ розпочала досудове розслідування щодо можливої причетності нардепа від «Опозиційного блоку» Наталії Королевської та екс-депутата від ПР Олександра Єфремова до фінансування терористів на Донбасі.  

Матеріали за темою:

Не вийшовши з міністерського амплуа, Королевська взялася за переселенців

«Мирний план» Путіна передбачав контроль ДАПу

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: