Народні герої в «Народному Фронті»: Білецький та Гаврилюк йдуть на вибори

Читать на русском

До складу партії «Народний Фронт» Яценюка-Турчинова увійдуть ряд польових командирів Майдану та антитерористичної операції.

Зокрема, як передає кореспондент «Слова і Діла», серед делегатів зїзду були помічені командир батальйону «Азов» Андрій Білецький, командир козацької сотні Майдану Михайло Гаврилюк, а також керівник центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

Крім того, в «Народний Фронт» також увійдуть: Юрій Береза ​​(комбат «Дніпро-1»), Євген Дейдей (координатор батальйону «Київ-1»), Микола Шваль (комбат «Золоті Ворота»), Костянтин Матейченко (комбат «Артемівськ»).

Коментуючи включення у склад партії ряду польових командирів добровольчих батальйонів, колишній секретар РНБО Андрій Парубій сказав: «Дуже символічно, що в «Народному Фронті» зібралися і бійці, і командири батальйонів добровольчих, які на передовій захищають українську державу від агресії російського окупанта».

«В України є тільки один вибір - це або капітуляція і припинення існування як держави, або мобілізація всіх ресурсів і перемога. Завдання сили, яка сьогодні створюється - в тому щоб мобілізувати націю. Якщо ми це зробимо - ми переможемо», - пояснив командир батальйону «Азов» Андрій Білецький.

Читайте також: Нам протистоїть найбільша військова потуга в Європі - Порошенко

Нагадаємо, напередодні партія «Самопоміч» Андрія Садового також провела з'їзд, на якому до неї вирішили приєднатися партія «Воля» Єгора Соболєва та частина добровольчого батальйону «Донбас».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: