Садовий обіцяє учасникам АТО 10 мільйонів гривень

Читать на русском

Мер Львова Андрій Садовий готовий виділити 10 мільйонів гривень з міського бюджету на допомогу учасникам АТО, Нацгвардії, їхнім родинам, а також на підтримку СБУ та міліції, пише «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу очільника Львова. 

«Сьогодні це є питання номер один. Потерпить комунальна інфраструктура, потерплять ті чи інші ремонти. Сьогодні завдання номер один – це відвоювати нашу з вами незалежність. Ще раз хочу подякувати всім, хто долучається до нашої справи», − наголосив мер.

За його словами, 31 липня 2014 року відбудеться пленарне засідання сесії міської ради, на якій будуть розглянуті всі вищевказані питання.

«Ми будемо приймати три програми. Одна програма – антитерор. Це для підтримки Служби безпеки, будемо допомагати їм у закупівлі спеціальних засобів. Друга програма – на підтримку нашої Нацгвардії, будемо допомагати тим, що є необхідним для Нацгвардії, для наших хлопців, які сьогодні перебувають у зоні АТО. І третя програма – про підтримку усіх львів’ян, які є в АТО, та членів їхніх родин», − зауважив Садовив.

З його слів, на такі програми до кінця цього року місто орієнтовно планує зарезервувати до 10 мільйонів гривень з міського бюджету.

З повним переліком обіцянок та діаграмами відповідальності міського голови Львова Андрія Садового ви можете ознайомитись на нашому сайті.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: