Харківську ОДА «зачистили» без крові - Княжицький

Читать на русском

Будівля Харківської обласної державної адміністрації повністю "зачищена" від сепаратистів, які туди проникли.

Про це повідомив журналіст Мустафа Найєм, передає «Слово і Діло».

«О 6:25 почався штурм будівлі Харківської ОДА. Як розповідають джерела, на даний момент будівля повністю зачищена. Під час штурму не пролунало жодного пострілу, затримано 70 сепаратистів», - написав Найєм у своєму «Фейсбуці».

Інформацію про зачистку Харківської ОДА підтвердив і народний депутат від «Батьківщини» Микола Княжицький, який посилається на свою особисту розмову з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим.

«Говорив з Аваковим. У Харкові проведено антитерористичну операцію. Затримано 70 порушників, вони вже в київських і полтавських СІЗО. Діє «Ягуар» з центральної України, діє професійно і без жодного пострілу і жертв. Готові діяти скрізь на сході, нейтралізуючи злочинців», - повідомив Княжицький в соцмережі «Фейсбук».

Нагадаємо, вранці 7 квітня в. о. міністра внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що Харківська облдержадміністрація звільнена від мітингувальників, але протягом дня туди знову проривалися сепаратисти.

6 квітня, коментуючи ситуацію з проявів сепаратизму в Харкові, Донецьку та Луганську, Аваков пообіцяв, що вона буде стабілізована без пролиття крові.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: