Окупанти намагалися штурмувати позиції ЗСУ на Оріхівському напрямку

Читать на русском
Сили оборони відбили дев'ять ворожих атак на Оріхівському напрямку, і ще чотири штурми було на Херсонщині.
Генштаб ЗСУ

На Оріхівському напрямку українські захисники відбили дев'ять ворожих атак. Також ворог намагався штурмувати позиції ЗСУ і на лівобережжі Дніпра, на тимчасово окупованій Херсонщині.

Про це повідомили Сили оборони півдня у Telegram.

ЗСУ показали, як зараз виглядає знищене росіянами село РоботинеРосійські окупанти повністю знищили село Роботине у Запорізькій області, не залишивши жодного вцілілого будинку.

«На Оріхівському напрямку окупанти здійснили 9 штурмів, з яких 8 у районі Старомайорського та один у районі Роботиного. Успіху не мали», - йдеться у повідомленні.

На лівобережжі Дніпра, на тимчасово окупованій Херсонщині, росіяни здійснили 4 штурми позицій ЗСУ. Окупанти зазнали втрат і відійшли на свої вихідні позиції. Сили оборони продовжують здійснювати утримувати та зміцнювати позиції.

«Окупанти тиснуть артилерійськими обстрілами, застосовують велику кількість ударних дронів різних типів, не припиняють аеророзвідку. В операційній зоні за минулу добу зафіксовано проліт 256 розвідувальних дронів», – сказано в повідомленні.

Загалом протягом бойової доби окупанти на Оріхівському напрямку здійснили 3 авіаційні удари із застосуванням 1 керованої авіабомби та близько двох десятків некерованих авіаційних ракет.

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни втрати російської армії становлять 454 420 військових. Раніше Гуменюк озвучила втрати ворога під час штурмів лівобережжя Херсонщини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: