Гуменюк озвучила втрати ворога під час штурмів лівобережжя Херсонщини

Читать на русском
Штурми військових рф на півдні, які вони провели минулої доби, знову були невдалими. Ворог втратив до 70 відсотків складу штурмових груп.
Ukraine Media Center Odesa

Ситуація на півдні України залишається напруженою. Росіяни продовжують спроби штурмів, щоб вибити підрозділи ЗСУ з лівого берега Херсонської області. Під час штурмів трати окупантів досягають 70%.

Про це заявила керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону 19 березня.

Гуменюк розповіла про ситуацію в КринкахБійцям ЗСУ вдається тримати позиції та працювати над розширенням плацдарму в районі Кринок на Херсонщині.

«Робота ворога дуже насичена і правому березі, і лівому. На лівому ворог намагається вибивати наші підрозділи, але продовжує заощаджувати бронетехніку. Ті штурми, які вони провели минулої доби, знову завдали втрати ворогові до 70% складу штурмових груп», - заявила Гуменюк.

За її словами, росіяни продовжують завдавати ударів також і правому березі регіону, внаслідок чого страждають цивільні. Для ударів вони використовують не тільки артилерію, а й дрони типу FPV, ланцети, а також інших модифікацій зі скиданнями.

Вона додала, що багато дронів наші воїни знищують завдяки засобам РЕБ.

Гуменюк також повідомила, що до зони відповідальності ОК Південь відтепер входить і Запорізька область.

Нагадаємо, нещодавно окупанти зробили невдалу спробу висадитися на правобережжя Херсонщини. Раніше Гуменюк пояснила, чому ворог став рідше застосовувати FPV-дрони на півдні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: