Рф вночі запустила по Україні 28 дронів і кілька ракет: результат роботи ППО

Читать на русском
Росія вночі атакувала Україну 28 дронами, трьома крилатими ракетами Х-22 та протирадіолокаційною ракетою Х-31П, зенітною керованою ракетою С-300.
Фото: ОК «Північ»

Росія вночі 28 березня запустила по Україні 28 ударних безпілотників Shahed-136/131 з району Курської області та окупованого Криму.

Про це повідомляють Повітряні сили.

Гіперзвукова ракета «Циркон»: основні характеристики та особливостіЩо відомо про російські гіперзвукові крилаті ракети Циркон, якими вже двічі били по Києву – на інфографіці.

Крім того, рф завдала ракетно-авіаційного удару по Україні із застосуванням трьох крилатих ракет Х-22 і протирадіолокаційної ракети Х-31П (з акваторії Чорного моря), зенітної керованої ракети С-300 (Донецька область).

«До відбиття удару залучено зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил, мобільні вогневі групи та засоби радіоелектронної боротьби Сил оборони України. Знищено 26 ударних БпЛА типу «Shahed-136/131» у межах Одеської, Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областей», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, окупанти атакували дронами Запоріжжя. Внаслідок падіння уламків збитих цілей виникла пожежа у приватному секторі, є поранені. Вибухи також лунали у Харкові.

Вчора у ВСУ заявили, що росіяни накопичили в окупованому Криму гіперзвукові крилаті ракети «Циркон» і можуть час від часу продовжувати «точковий терор». Також було названо можливі причини застосування цих ракет та системи ППО, які можуть їх збивати.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: