Росіяни вдарили по житловому району Харкова, є жертви та поранені

Читать на русском
Окупанти знову атакували Харків, два удари було завдано по житловій забудові у Шевченківському районі.
Shutterstock

У середу вдень у Харкові під час повітряної тривоги пролунали два потужні вибухи. Росіяни вдарили по житлових будинках у Шевченківському районі міста. Відомо, що є поранені та загиблі.

Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов та голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За словами мера, удар був по житловому мікрорайону Харкова з багатоквартирними будинками. Є загиблі та поранені.

Глава ОВА уточнив, що під удар потрапив Шевченківський район. Постраждала цивільна житлова інфраструктура. Чим саме завдали удару окупанти - поки що невідомо. На місці працюють експерти, також виїхали пожежники та машини швидкої допомоги.

Пізніше Ігор Терехов повідомив, що зараз відомо про одного загиблого. Ще 12 людей поранено, четверо з них діти, двоє у тяжкому стані. Сильно пошкоджено п'ятиповерхові будинки, де мешкали люди. Також постраждав інститут невідкладної хірургії.

За інформацією «Супільне Харків», приліт був на дитячому майданчику між двома багатоповерхівками у Шевченківському районі. Вибуховою хвилею обірвало фасади та балкони щонайменше у двох будинках.

Нагадаємо, російська армія у вівторок, 26 березня, завдала ракетного удару по Харкову. Ворог атакував місто турбореактивною ракетою X-35У.

У ніч проти 26 березня Харків атакували «шахеди» – у місті прогриміли кілька вибухів, було зафіксовано влучання біля нежитлової будівлі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: