У НАТО відреагували на чутки про можливе розміщення росіянами ядерної зброї у космосі

Читать на русском
Генсек НАТО Єнс Столтенберг відреагував на повідомлення американських ЗМІ про те, що росія планує розмістити ядерну зброю в космосі.
Фото: Reuters

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг відреагував на повідомлення американських ЗМІ про те, що росія планує розмістити ядерну зброю в космосі.

Його заява прозвучала під час брифінгу 15 лютого.

Як змінювалися розміри ядерних арсеналів США, росії та інших країн «клубу»Скільки ядерних боєголовок налічується у світі та як змінювалися розміри арсеналів дев'яти ядерних держав – на інфографіках.

За його словами, Альянс відстежує та контролює всі потенційні випробування у всіх сферах.

«У НАТО ми постійно обмінюємося розвідданими між союзниками і, звичайно, завжди відстежуємо всі загрози. Мені зараз більше нема чого сказати з цього приводу», – заявив Столтенберг.

Він також заявив, що очікує від американсього Конгресу затвердження законопроєкту з допомогою Україні, Ізраїлю та Тайваню.

«Я відвідав Сполучені Штати і провів багато часу в Конгресі, зустрічаючись з політиками з обох сторін, і вони підтвердили повідомлення про те, що насправді існує широка підтримка України», - сказав генсек НАТО.

Нагадаємо, вчора у ЗМІ з'явилася інформація про те, що голова комітету з розвідки Палати представників США Майк Тернер надав членам Конгресу розвіддані про «серйозну загрозу національній безпеці», пов'язану з росією.

Видання ABC, а також низка інших американських ЗМІ, повідомили, що загроза може бути пов'язана з планами рф розмістити ядерну зброю в космосі. У росії вже прокоментували цю інформацію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: