Атака на Україну: у Запоріжжі зросла кількість поранених, на Полтавщині є прильот

Читать на русском
У Запоріжжі зросла кількість поранених унаслідок ракетного удару. У Дніпропетровській області було атаковано об'єкти цивільної інфраструктури, у Полтавській є влучання у склади.
t.me/kurtievofficial

У Запоріжжі четверо людей постраждали внаслідок ранкової ракетної атаки росіян. У місті пошкоджено інфраструктурний об'єкт.

Про це повідомив секретар міськради Анатолій Куртєв.

«Обстрілу зазнав інфраструктурний обʼєкт. За попередніми даними, постраждали чотири людини. Також наразі відомо, що ушкоджень зазнали багатоквартирні будинки, заклад освіти та приміщення обʼєкту торгівлі (вибито вікна, пошкоджено покрівлі))», – повідомив він та оприлюднив фото наслідків обстрілу.

На Дніпропетровщині, як повідомив керівник ОВА Сергій Лисак, окупанти атакували об'єкти цивільної інфраструктури. Деталі поки немає.

Крім того, вночі рф атакувала Полтавську область: є влучання у складське приміщення у Миргородському районі, що призвело до пожежі. Обійшлося без жертв та постраждалих.

На Хмельниччині є ушкодження цивільних об’єктів. Інформація про постраждалих станом на цей час не надходила.

Нагадаємо, сьогодні вранці, 15 лютого, росіяни здійснили масовану ракетну атаку на Україну. Вибухи були у Києві, Дніпрі, Львові та інших містах.

Попередній масований удар був 7 лютого. Тоді росія використала понад 60 ракет різних типів та дронів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: