Російські загарбники обстріляли Харківську область, постраждали люди

Читать на русском
Російські загарбники вкотре атакували населені пункти Харківської області. В результаті обстрілу постраждали дві людини.
Харківська обласна прокуратура

Російські загарбники вкотре атакували населені пункти Харківської області. В результаті обстрілу постраждали дві людини.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора в Facebook.

Прокурори заявили, що задокументували наслідки чергових російських обстрілів по Харківщині.

Відомо, що вночі 19 серпня російські військові обстріляли село Вільча Чугуївського району. Внаслідок атаки пошкоджено житлові будинки та господарські споруди. Тоді як напередодні, 18 серпня, близько 23:10 окупанти здійснили артилерійський обстріл села Загризове Ізюмського району. Внаслідок цієї атаки отримали поранення 44-річна та 26-річний цивільний чоловік.

«За процесуального керівництва Ізюмської та Чугуївської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України)», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, у суботу, 19 серпня, російські військові атакували Гуляйполе, що у Запорізькій області. Внаслідок обстрілу є жертва.

Тоді як станом на 17:00 кількість постраждалих внаслідок ракетного удару по Чернігову знову збільшилася. Відомо про 117 потерпілих та 7 жертв.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: