Загарбники здійснили понад 60 обстрілів на Херсонщині, є загиблий та постраждалі

Читать на русском
Протягом минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 63 рази обстріляли Херсонську область. Є загиблий та 10 постраждалих.
Фото ілюстративнеУкрінформ

Протягом минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 63 рази обстріляли Херсонську область. Є загиблий та 10 постраждалих.

Про це розповів голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін в Telegram.

Відомо, що протягом п’ятниці, 18 серпня, противник здійснив 63 обстріли Херсонської області, випустивши 355 снарядів з мінометів, артилерії, танків, «Градів» та БПЛА. Тоді як по Херсону ворог випустив 15 снарядів.

Під час атак російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, а також магазин й територію підприємства у Херсоні. Ворог влучив також в обʼєкт критичної інфраструктури та будівлю церкви у Херсонському районі, магазин у Бериславському районі.

Прокудін додає, що вчора через російську агресію одна людина загинула, ще 10 травмувались, з них – 1 дитина.

Також писали, що у п'ятницю, 18 серпня, російські окупаційні війська обстріляли село на Херсонщині. Внаслідок атаки загарбників була поранена 17-річна дівчина та пошкоджені будівлі.

До слова, у ніч на 19 серпня росіяни запустили по Україні 17 дронів-камікадзе Shahed-136/131. Повітряні Сили України знищили 15 безпілотників.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: