Кличко розповів, коли у Києві завершиться опалювальний сезон

Читать на русском
8 квітня завершиться опалювальний сезон. Для переведення системи теплопостачання на літній режим роботи потрібно кілька днів
Опалювальний сезон

У Києві опалювальний сезон завершиться 8 квітня.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у Telegram.

Опалювальний сезон: яка мінімальна температура у приміщеннях у країнах ЄвропиЯка мінімально допустима температура у будинках мешканців деяких країн Європи – на інфографіці. В Україні цього опалювального сезону температурний мінімум складе 16 градусів.

Він зазначив, що відповідне рішення міська влада ухвалила, оскільки очікується стабільне потепління.

«Щороку рішення про початок чи завершення опалювального сезону ми приймаємо, орієнтуючись на погодні умови, комфорт людей та раціональне використання енергоресурсів. Цього року теж не чекаємо 15 квітня, а припиняємо постачання тепла в будівлі раніше», - повідомив мер.

Кличко зазначив, що для переведення системи теплопостачання на літній режим роботи необхідно кілька днів, адже централізована система теплопостачання столиці - одна з найбільших у Європі.

«І (система - ред.) налічує понад 2,7 тис км теплових мереж, три потужних ТЕЦ, майже дві сотні станцій теплопостачання та котелень», - додав очільник столиці.

Раніше в «Укренерго» назвали чотири фактори, від яких залежить підготовка енергосистеми до майбутньої зими.

Також варто додати, нещодавно глава «Укренерго» заявив, що найближчими місяцями в енергосистемі України дефіциту не очікується.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: