Окупанти обстріляли Зеленодольськ із «Ураганів», влучили у промислове підприємство

Читать на русском
Сьогодні, 10 вересня, російські війська з Ураганів обстріляла Зеленодольськ у Дніпропетровській області. Зафіксовано влучання у промислове підприємство.
Українська правда

Сьогодні, 10 вересня, російські війська з «Ураганів» обстріляла Зеленодольськ у Дніпропетровській області. Зафіксовано влучання у промислове підприємство.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

За його словами, загарбники атакували місцеве промислове підприємство. Наразі відомо, що обійшлось без руйнувань та жертв.

«Опівдні окупанти «привітали» ще одне місто-іменинник на Дніпропетровщині – Зеленодольськ. Замість феєрверків – «Урагани», замість побажань – обстріл промислового підприємства», – йдеться в повідмленнію

Лукашук додав, що Зеленодольськ – місто в Криворізькому районі, яке найбільше страждає від обстрілів російських окупантів.

Нагадаємо, російські окупанти сьогодні вночі атакували ракетами одразу три райони Дніпропетровської області - Дніпровський, Нікопольський та Синельниківський. Одну збило ППО.

Обстрілів у ніч на суботу зазнав також Миколаїв. Під ранок російські війська атакували Широківську громаду у Миколаївській області.

Крім цього, минулої доби від ворожого вогню в Запорізькій області постраждало 20 населених пунктів Пологівського, Василівського та Запорізького районів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: