В Ізюмі могли потрапити в «котел» залишки російських підрозділів – журналіст

Читать на русском
Всі бажаючі здатися в полон російські солдати передаються для подальшого обміну, всі, хто не захотів здатися, винищуються українськими військовими
Фото з місця подійFacebook

Як мінімум кілька окремих підрозділів зі складу російської армії не встигли вчасно покинути місто Ізюм і опинилися в оточенні. Зараз ведеться зачистка Ізюму від росіян.

Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов у своєму Facebook.

Як доказ, Бутусов опублікував фотографії російського танка Т-72Б3, знищеного військовими ЗСУ на вулицях міста.

«Всі російські військовослужбовці, які кидають зброю, відразу передаються нашим спецслужбам для обміну полоненими, а тих, хто чинить опір, послідовно та акуратно знищують так, щоб уникнути власних жертв... путін та російські генерали кинули без підмоги в котлі та зливають залишки російських кадрових військ» - зазначив він.

Нагадаємо, 10 вересня стало відомо, що російські окупаційні війська залишили місто Ізюм і деякі інші населені пункти в Харківській області. Пізніше було підтверджено, що ЗСУ деокупували Ізюм під час наступу в Харківській області.

У Міноборони України попередили про недостовірну інформацію про успіхи українських військових і дали кілька порад. У відомстві закликали передчасно не поширювати інформацію про звільнення українськими військовими населених пунктів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: