НАЗК виявило 337 порушень антикорупційного законодавства

Читать на русском
Національне агентство з питань запобігання корупції в серпні 2019 року виявило 337 порушень антикорупційного законодавства.

Національне агентство з питань запобігання корупції в серпні 2019 року виявило 337 порушень антикорупційного законодавства.

Як пише, про це повідомляє прес-служб НАЗК.

Зазначається, що співробітники НАЗК склали і направили до суду 273 протоколи про адміністративні правопорушення. З них 46 адмінпротоколів за недотримання вимог щодо запобігання і врегулювання конфлікту інтересів, 6 адмінпротоколів про порушення обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності, 2 адмінпротоколи про порушення обмежень щодо одержання подарунків, і 3 адмінпротоколи - про невиконання вимог НАЗК.

За порушення термінів подання декларацій складено 5 адмінпротоколів, за несвоєчасне подання або неподання повідомлень про суттєві зміни в майновому стані - 33 адмінпротоколи, 1 адмінпротокол за декларування недостовірних відомостей у розмірі від 100 до 250 прожиткових мінімумів для працездатних осіб.

Також НАЗК затвердив 52 висновки про правопорушення, пов'язані з корупцією. З них у 25 деклараціях виявлені недостовірні відомості на суму понад 250 прожиткових мінімумів для працездатних осіб - всього на 134,6 мільйона гривень, а також встановлені ознаки умисного неподання 27 декларацій.

Раніше в НАЗК розповіли подробиці перевірки декларації Гладковського.

Також суд не знайшов конфлікту інтересів в зверненні Логвинського до глави САП.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: