НАЗК запросило Тетерука та Гриневич для надання пояснень

Читать на русском
НАЗК  запросило депутата Верховної ради Андрія Тетерука, міністра освіти та науки Лілію Гриневич та ще 11 посадових осіб прибути до агентства для надання пояснень.

Національне агентство з питань запобігання корупції запросило депутата Верховної ради Андрія Тетерука, міністра освіти та науки Лілію Гриневич та ще 11 посадових осіб прибути до агентства для надання пояснень.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє у Facebook НАЗК.

Гриневич провалила обіцянку про те, що підручники для десятикласників надійдуть до шкіл у листопадіНе всі підручники для 10-х класів надійшли до шкіл, хоча міністр освіти обіцяла влітку, що друкарні надрукують їх до листопада 2018 року.

Загалом агенство запрошує 13 осіб прибути до національного агентства для надання пояснень та у разі наявності підстав складення протоколів про адміністративні правопорушення.

Зокрема за ознаками порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів до 10 квітня в НАЗК має прибути народний депутат України Андрій Тетерук.

Лілію Гриневич, міністра освіти і науки України, також викликають в Нацагенство, але за ознаками невиконання законних вимог нацагентства.

Раніше Національне агентство з питань запобігання корупції вже вносило приписи про порушення вимог законодавства щодо врегулювання конфлікту інтересів міністру освіти і науки України Лілії Гриневич.

Крім того, НАЗК почало перевірку декларацій топ-чиновників.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: